Monday, January 19, 2009

[14/365] Flowery street music

[14/365] Flowery street music, originally uploaded by mafaldaQ.

Δύσκολη εβδομάδα με τα πάνω της και τα κάτω της. Όπως κάθε εβδομάδα. Δεν είχα κάτι στο μυαλό μου όταν προσπέρασα την λατέρνα αλλά στάθηκα δυο μέτρα παρακάτω, το σκέφτηκα, έβγαλα τη φωτογραφική και επέστρεψα. Ρώτησα από μακριά αν μπορώ και εισέπραξα ένα πολύ γλυκό χαμόγελο. Για αυτό το χαμόγελο, κράτησα αυτήν την φωτογραφία και αποφάσισα να κλείσω έτσι την εβδομάδα.

Δεν είμαι πολύ φανατική της λατέρνας. Αλλά είμαι οπαδός της μουσικής στο δρόμο. Όπως τα graffiti έτσι και η μουσική, πιστεύω ότι κάνουν πιο ανθρώπινη την οποιαδήποτε πόλη και ειδικά τη Θεσσαλονίκη.

Σκέφτομαι να αρχίσω κάτι με χρώμα γιατί πολύ ασπρόμαυρα τα βλέπω όλα τελευταία και αυτό με περιορίζει λιγάκι. Μπορεί και να καταφέρω να φέρω την άνοιξη νωρίτερα.

4 comments:

Φθα said...

Αναρωτιέμαι αν τα λουλούδια του είναι αληθινά ή ψεύτικα. Όπως και να 'χει είναι απίστευτη μορφή. Καταπληκτική φωτογραφία. Μπράβο!

mafaldaQ said...

Η αλήθεια είναι ότι δεν πλησίασα τόσο για ξέρω αλλά θα το προσέξω. Ευχαριστώ!

monotropos said...

Αληθινά ή ψεύτικα τα λουλούδια, δίνουν ξεχωριστό, ζωντανό χρώμα στην εικόνα. Επίσης, μου άρεσε και η "ανταπόδωση" του λατερνατζή στις ταινίες που έκαναν τη λατέρνα γνωστή (και αγαπητή), τόσο στη γενηά εκείνης της εποχής, όσο και στις επόμενες, μέσω της φωτογραφίας με Αλεξανδράκη-Καρέζη.

mafaldaQ said...

Σήμερα πέρασα πάλι αλλά πρέπει να το πέτυχα under construction γιατί έλειπαν τα λουλουδάκια αλλά ήταν εκεί και πάλι χαμογελαστός.

@monotropos: Νομίζω ότι είναι απαραίτητο το tribute :)