Monday, February 9, 2009

Work Over Time

Δύσκολα ξεκίνησε το 2009 αλλά έβαλα και εγώ το χέρι μου για αυτό. Λίγο το project, που είδα και έπαθα να το βάλω σε μια καλή πορεία και να μην με καταβροχθίσει, λίγο το blog, που ήθελα εδώ και πολύ καιρό να το σουλουπώσω και να το «φτιάξω», λίγο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, σχεδόν με έβγαλαν εκτός. Αλλά τώρα νομίζω πως έχω καταφέρει και έχω βάλει μια τάξη! Είχα και κάποιες συναντήσεις με το παρελθόν μου και μου έκαναν τόσο καλό, που γέμισα!

Βέβαια είχα υποσχεθεί και άλλα για τον Ιανουάριο αλλά σιγά-σιγά! Όλα θα γίνουν. Άμα έχω να κάνω πολλά, τα κάνω όλα. Άμα έχω λίγα, δεν κάνω τίποτα!

Όμως, όσο θα χαζολογάτε εδώ στο blog, ρίξτε μια ματιά στα αριστερά σας και δείτε τι έχω κάνει 1 με 31! Ζητώ να πείτε ποια σας άρεσε περισσότερο! Όχι 2-3. Μια και δώστε ψήφο εμπιστοσύνης :)! Σκοπεύω να το κάνω κάθε μήνα, οπότε stay tuned!

[35/365] Sell
[35/365] Sell
Πήρα μεγάλες χαρές αυτή την περίοδο αλλά δεν μπορώ να γράψω λεπτομέρειες. Όσοι με follow στο twitter, κάτι μπορεί να πήρατε μυρουδιά, γιατί μου ήταν αδύνατο να μην μοιραστώ κάποια πράγματα! Το θέμα είναι πως με περιμένει πολύ δουλειά και μάλιστα πάρα πολύ δημιουργική και όποιος βρει την πεταγμένη σκούφια μου, παρακαλώ να τη φέρει πίσω! Κρυώνω!

Εννοείται πως περιμένω ακόμα κείμενα για τις εικόνες. Όλα όσα πήρα και δεν έχω κάνει ακόμα είναι προς μελέτη και προσπαθώ να μην σας απογοητεύσω. Σχεδόν, άρχισα να βλέπω όνειρα. Πολύ ωραία ιδέα τελικά και ευχαριστώ εκείνον τον παππούλη από Αμερική, που μου το πρότεινε!

[36/365] Buy
[36/365] Buy
Ετοιμαζόμαστε για την εκδρομούλα στα Γιάννενα και χαίρομαι πάρα πολύ. Όταν ταξιδεύω τακτικά, γκρινιάζω γιατί αποσυντονίζομαι και άμα κάτσω λίγο σπίτι μου, γκρινιάζω γιατί παρασυντονίζομαι. Δύσκολη περίπτωση. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και όλα τα φτάνει!

Ετοιμαζόμαστε και για το 4ο Συνέδριο! Μαζεύουμε υλικό και ανθρωπιστική βοήθεια σε μορφή comics για την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου. Όποιος έχει και του περισσεύουν, πληροφορίες εντός! Με μεγάλη λαχτάρα περιμένω τον Απρίλιο! Για πολλούς και διάφορους λόγους! Και μόνο που θα δω από κοντά όλους αυτούς τους γνωστούς-άγνωστους του forum, χαίρομαι!

[37/365] Service
[37/365] Service
Couchsurfing
Χρόνια ακούω για αυτή την ιδέα αλλά δεν ψηνόμουν και πολύ. Το σπίτι μου, πάρα πολύ τακτικά φιλοξενεί φίλους αλλά πως ακριβώς την παίρνεις την απόφαση να φιλοξενήσεις έναν ξένο; Μπήκα λοιπόν λίγο πιο ζεστά και το μελέτησα το θέμα. Πάνω που είχα ψιλοψηθεί από μόνη μου, τσουπ και ένα email, για ένα Ελληνοτουρκικό κάτι. Συναντήθηκα με κάποια από τα παιδιά, που μου έκαναν ιδιαίτερα καλή εντύπωση και αυτό ήταν. Ψήθηκα τελείως.

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, εδώ Θεσσαλονίκη, δεν είναι πάρα πολύ οργανωμένα τα πράγματα. Ακούω για Αθήνα και άλλες χώρες και ελπίζω ότι κάποτε θα καταφέρουμε και Θεσσαλονίκη, να οργανωθούμε, αλλά δεν με ενοχλεί κιόλας. Πάνω από όλα, χαλαρά, όπως είπε και η Νάστα. Είμαστε αλλιώς εμείς οι Βόρειοι.

Μέσα στην εβδομάδα, θα έρθει από Αυστρία η πρώτη μου φιλοξενούμενη και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη! Αρχίσαμε να έχουμε και requests για το Ελληνοτουρκικό και χαίρομαι και για αυτό!

Θεσσαλονίκη 9/2/2009

9 comments:

e. said...

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και πολλής μελέτης ψηφίζω το [13/365] Wild releases and Challenges γιατί μου άρεσε το παιχνίδι με το φως. (Σε κανένα τεταρτάκι μπορεί να έχω αλλάξει γνώμη βέβαια γιατί οι υποψήφιοι ήταν πολλοί, αλλά η πρώτη εντύπωση μετράει).
Περιμένουμε τη συνέχεια :)

ZlatkoGR said...

Κι εγώ τη 13 ψηφίζω. Και μου αρέσει και ήμασταν μαζί, οπότε...

Anonymous said...

Ψηφίζω την 1/365 γιατί το ταξίδι προς το φως είναι ο κοινός παρανομαστής σε όλες τις φωτογραφίες σου, ακόμα και σ' αυτές που δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά.

mafaldaQ said...

@e. Και εγώ το παθαίνω συνέχεια αυτό. Αλλάζω γνώμη διαρκώς αλλά μάλλον είναι καλό αυτό!

@ZlatkoGr: Ζήσαμε μεγάλες στιγμές θυμάμαι!

@Monte-Cristo: Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου. Τόσο γιατί είναι η αρχή όσο και γιατί ήταν μια πολύ όμορφη μέρα!

Ευχαριστώ για τις ψήφους! Προσπάθησα να κάνω poll αλλά το καινούριο layout δεν ειναι τόσο ευέλικτο!

bunnysuicides said...

ψήφος στην 30!

Panigirtzou said...

Είναι πολύ δεσμευτική η μία ψήφος, αλλά απο την άλλη θα τις ψήφιζα όλες:)Οπότε την ψήφο μου τη δίνω στην 1. Keep going dear the good job!

mafaldaQ said...

@κουνελος: Το είχα καταλάβει ότι θα τη ψήφιζες :)

@panigirtzou: Ωραίες στιγμές εεεε; Thank you dear!

Anonymous said...

θα διαλέξω την 31. Για τον απίστευτο αυθορμητισμό της!

efou said...

(αφού κατάφερα να βρω το ποστ, χιχι) ψηφίζω μετά από ώριμη σκέψη την 23!