Saturday, February 21, 2009

[44/365] Love dance


[44/365] Love dance, originally uploaded by mafaldaQ.

[...] Ήξερε να ξυπνάει επιθυμίες, να προκαλεί ερωτικά, είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και δε βιαζόταν. Βρέθηκα στην πίστα να χορεύω κάτι πολύ γρήγορο. Με κρατούσε από το χέρι. Μια απομακρυνόμασταν προς τα πίσω, μια ερχόμασταν πολύ κοντά. Με παρέσυρε σε φιγούρες τρελές, ένα κράμα ροκ σε μοντέρνα έκδοση, ένα αλερετούρ από την αγκαλιά του στη ζάλη της άλλης άκρης, εκεί που βρίσκεσαι για μια στιγμή, με μόνο προορισμό να γυρίσεις πίσω να ερωτοτροπήσεις φευγαλέα με το άλλο κορμί, τόσο μόνο, όσο και ο ρυθμός της μουσικής επιτρέπει. Πέρασα τα χέρια μου γύρω από το λαιμό του και παραιτήθηκα στην αγκαλιά του λαχανιασμένη. Οι γρήγορες στροφές σε συνδυασμό με τη βότκα με είχαν ζαλίσει [...]

Από τo «Οι μεγάλοι έρωτες δε φοράνε νυφικό» της Μήτση Βαλάκα
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ένα κείμενο από τη Panigirtzou. Μέρες το συζητούσαμε και έλεγα «Που θα βρω ζευγάρι να χορεύει και θα καταφέρω να το φωτογραφίσω», αλλά ήμασταν κάπως τυχερές και σε ένα ποτάκι, καταφέραμε και «κλέψαμε» μια φωτογραφία. Ευχαριστώ πολύ κορίτσι, για όλα.

Θεσσαλονίκη 21/2/2009

7 comments:

Anonymous said...

Wow!!!

Shiroi Taka said...

Είναι απόλυτα Panigirtzou το κείμενο και η φωτό τέλεια!

mafaldaQ said...

Όντως είναι! Και το ξέρει ;)

Panigirtzou said...

Ναι είμαι Panigirtzou (και αργοπορημένη επίσης) και το ξέρω;)
Mafalda σ ευχαριστώ πολύ! Πιστεύω να μη σε δυσκόλεψα - ταλαιπώρησα πολύ!

mafaldaQ said...

Το κείμενο η αλήθεια να λέγεται είναι κάπως σφιχτό από εικόνες πολύ συγκεκριμένες. Δεν είναι πολύ ταξιδιάρικο αλλά χάρηκα που το καταφερα.

γιωργος said...

Στους δύο τρίτος δε χωρεί αλλά εδώ μπήκε για τα καλά ανάμεσά τους...:)

mafaldaQ said...

Ο τρίτος είναι ο βασικός λόγος που επέλεξα τη φωτογραφία! Μου φάνηκε τόσο αστείο, που ξεπροβάλλει έτσι ξαφνικά ανάμεσα στο παθιασμένο ζευγάρι :)!