Friday, March 7, 2008

Φεστιβαλιζόμαστε γιατί μας κάνει καλό

Η οργανωτική επιτροπή Φ.Γ.Μ.Κ.Κ. (Φεστιβαλιζόμαστε γιατί μας κάνει καλό), συνεδρίασε χθες, 6 Μαρτίου 2008, από τις 20:00 έως τις 1:30, προκειμένου να αξιοποιήσει όλες τις προτάσεις, που έλαβε τις τελευταίες ημέρες!

Επιστρατεύτηκαν επίσημα προγράμματα με περιλήψεις, εκτυπωμένα προγράμματα και πολλά email, πολύ και πολύχρωμη γραφική ύλη, υπομονή και πολύ συζήτηση, για να καταλήξουμε σε ένα πρόγραμμα, που θα συμπεριλάμβανε, τις περισσότερες προτάσεις και θα ήταν και εφικτό χρονικά και ψυχικά! Αναγκάστηκε, να αλλάξει τον τόπο συνεδρίασης, για να μπορεί να λειτουργεί, χωρίς εξωτερικές παρεμβολές και περιορίστηκε σε ολιγόλεπτο σνακ, για να αντέξει στην χρονοβόρα και άκρα ζαλιστική διαδικασία! Όπως δήλωσε και νέο μέλος της επιτροπής, κουράστηκε με την κατάστρωση ικανοποιητικού προγράμματος, πριν καν αρχίσει το Φεστιβάλ!

Το τελικό πρόγραμμα της επιτροπής, υπάρχει διαθέσιμο σε pdf και σε excel και όποιος/α θέλει, διαθέτω και pdf με το σουμάρισμα των περιλήψεων, σε περίπτωση που βαριόσαστε να μπαινοβγαίνετε στα link των ντοκιμαντέρ! Credits to Αργυρή! Την σκέψη μου διάβασες :)!

Προτάσεις για όσους/ες θέλουν να ακολουθήσουν έστω και κατά το 50% το προτεινόμενο πρόγραμμα:
  1. Βγάλτε κάρτα. Κοστίζει 40 ευρώ και κάνει απόσβεση στα 10 πρώτα ντοκιμαντέρ. Επιπλέον, σε βάζει σε κάθε αίθουσα, στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, πριν κλείσουν οι πόρτες.
  2. Αγοράστε όλα τα σχετικά για να φτιάχνετε καθημερινά 4-5 μικρά σαντουιτσάκια! Δεν υπάρχει χρόνος, για κανονικό γεύμα. Θα πεινάσετε διαφορετικά.
  3. Προμηθευτείτε το all-time-classic παγουρίνο. Γεμίστε το με ότι επιθυμείτε, για τους ίδιους λόγους.
  4. Χρήσιμο θα είναι, ένα μαξιλαράκι και προτιμήστε εκείνα με την τρύπα στην μέση! Θα ανάψει… το σύμπαν με τόσες ώρες, στις θέσεις!
  5. Διαβάστε προσεκτικά τις περιλήψεις και ελάτε προετοιμασμένοι. Παίζουν διάφορα, περίεργα και μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων με τα όσα έχουμε επιλέξει!
  6. Με κάθε ευκαιρία, κενό, διάλλειμα ή απλά προσφερόμενο χρόνο… κοιμόμαστε. Δεν την παλεύουμε διαφορετικά. Μάριε έμαθα ότι έχεις 67% επιτυχία σε αυτό. Περιμένουμε συμβουλές, καθώς και tips & tricks!
  7. Αν ξέρετε, ότι θέλετε να δείτε κάτι, κάντε μια τηλεφωνική κράτηση, από την προηγούμενη μέρα. Αναμένεται πολύς κόσμος! Αν ψήνεστε για πολλά, ενημερώστε με και δώστε και αριθμό κάρτας, για να κάνουμε μαζικά.
  8. Κατά τη διάρκεια των Φεστιβάλ, επιτρέπεται η φωτογράφηση στο λιμάνι. Εκμεταλλευτείτε το! Έρχεται και η photoday! Έλα να ζεσταινόμαστε λιγάκι!

Τέλος αν κάνατε κάποια πρόταση και δεν την συμπεριλάβαμε, ζητούμε συγνώμη αλλά να ξέρετε ότι επιτρέπεται η είσοδος στο Φεστιβάλ και χωρίς εμάς :)!


Καλό Φεστιβάλ να έχουμε. Όποιος/α δεν έρθει, σίγουρα θα χάσει!
Η οργανωτική επιτροπή Φ.Γ.Μ.Κ.Κ.

1 comment:

Elli said...

mafalda γεια και χαρά. Οι αναρτήσεις για όλα όσα θα ήθελα να δω και δεν, δεν γεννάνε κουβέντες. Δεν ήξερα πώς να μπω, λοιπόν...
Θα παίξω το παιχνίδι σου αλλά είναι λίγο πιο δύσκολο από όσο μοιάζει.
Άπλωσα να πιάσω το βιβλίο που διαβάζω Αντόν Τσέχοφ, Η τέχνη της γραφής (για να παρουσιάσω) και γιατί σίγουρα έχει πάνω από 123 σελίδες και φτου η 123η σελίδα είναι αρχή ενότητας και έχει μόνο δυο λέξεις, τον τίτλο "Τα Πρόσωπα". Ούτε αράδες, ούτε παράγραφοι, τίποτα. Τυχαίο; Με ρωτάει κάτι (ποια πρόσωπα);
Δώσε λίγο χρόνο και θα επανέλθω.