Friday, June 22, 2007

A burning letter from Thessaloniki with love

- Αμάν tut… όλο το συνέδριο έχεις στο μυαλό σου.

- Και που να το έχω δηλαδή; Υπάρχει και κάτι άλλο; Όχι απαραίτητα πιο ευχάριστο. Απλά όχι δυσάρεστο.

- Οι διακοπές.

Και κάπως έτσι εξανάγκασα κάποιον δύσμοιρο και πολύ καημένο γραφίστα, να γράψει το παρακάτω κείμενο. Ήταν μεσημέρι και μόλις είχαμε γυρίσει από το φαγητό! Εμένα με εκφράζει απόλυτα. Άραγε να τον μαστιγώσω λιγάκι για να κάνει δικό του blog;

Διακοπές;

Κανονικά έπρεπε να τρελαίνομαι, να πετάω, να μην κρατιέμαι, να έχω ήδη πάει. Και… δεν τρελαίνομαι καθόλου, σέρνομαι στην καθημερινοπραγματικότητα, κρατιέμαι δεμένος πισθάγκωνα στο κατάρτι και φυσικά είμαι εδώ.

Χρόνια πολλά! Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία! Οι προδιαγραφές ήταν πάντα αισιόδοξες και ενθαρρυντικές. Η χρονιά είχε «μπει» όπως έπρεπε και οι υποσχέσεις (αυτό ή όχι) για περισσότερη ενέργεια, δημιουργικότητα και δύναμη, έπεφταν βροχή. Well, well…

Ξεκινώντας ανάστροφα και αποχαιρετώντας το 2007 έχουνε ακόμα 6 μήνες να χαρούνε το υπόλοιπο. Πιστοί στην παράδοση του κάθε πέρσι και καλύτερα. Έξη μήνες όμως τι; Καλοκαίρι; Και οι υπόλοιποι έξη, που πέρασαν καλοκαίρι δεν θύμιζαν; Αρκετά! Ή θα το πάρουνε απόφαση να κάνουν ετήσιες διακοπές, ή η ιδέα της σφιχτοκωλιασμένης διαβολοεβδομάδας του 15άυγουστου για «απόδραση» θα πρέπει να εξολοθρευτεί. Για πάντα!

3 comments:

dragongrrrr said...

Να τον μαστιγώσεις, βεβαίως, βεβαίως. Kinky is good.

Εγώ θα πάω (αν πάω) πολύ περιορισμένες διακοπούλες φέτος το καλοκαίρι. Γ'αυτό θέλω να αξίζουν πραγματικα. :/

γιωργος said...

Για αυτή τη χρονιά μαστίγωσέ τον διότι και μόνο η τελευταία φράση του..."ή η ιδέα της κοκ..." με αντιπροσωπεύει απόλυτα!

mafaldaQ said...

Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ axenbax & dragongrrrr, αλλά πνεύματα όπως το συγκεκριμένο, νιώθουν καλά μόνο όταν είναι παρακμιακά ελεύθερα.