Thursday, January 24, 2008

Angouleme - Έγινε η αρχή!

Και έτσι ξεκινήσαμε!

Όταν μπήκα στο σταθμό, ένιωθα ότι είχα αργήσει πολύ. Φανταζόμουν τα κορίτσια να έχουν επιβιβαστεί στο τρένο και να απλώνουν τα χέρια από το παράθυρο για να με βοηθήσουν να ανέβω και εγώ!

Αλλά ο σταθμός άδειος και σε μια γωνίτσα, κουλουριασμένη, μια σκουρόχρωμη φιγούρα με μια μπλε βαλίτσα! Η Μελίνα. Πρώτη όπως πάντα, ήρεμη και εξοπλισμένη με φόρμες για καλό και άνετο ύπνο! Με τους Zeppelin! Ευγενής πόθος ή προσδοκία; Με κοιτάει κάπως περίεργα για να σιγουρευτεί ότι είμαι εγώ. Μα ποια άλλη μπορεί να είμαι; Είναι οι φακοί, που δεν φοράω και ξέρεις... αλλά θα κοιμηθούμε... οπότε... Αγκαλιές και φιλιά και χαρές!

Σε λίγο, μπαίνει στον μεγάλο χώρο αναμονής, μια χάλκινη βαλίτσα, με πολύ φασαρία και μια κοκκινομάλλα κοπελιά, που χαμογελάει μέχρι τα αυτιά! Αγχωμένη αλλά και χαρούμενη, χαιρετάει και αδειάζει σε δευτερόλεπτα την τσάντα, για έναν τελευταίο έλεγχο! Εισιτήριο, ταυτότητα, χάρτες... κι όμως κάτι ξέχασα... πρέπει να ελέγξω! Τσεκάρει τον πίνακα των αναγγελιών, ρίχνει μια τελευταία ματιά σε βαλίτσα, μας δείχνει πως το πρωί ταξίδεψε πάνω της και ήταν σαν να οδηγούσε το λεωφορείο!

Καταφτάνει και η Ιφιγένεια. Χαμόγελο πλατύ και μια κατακόκκινη βαλίτσα! Light traveling στην κυριολεξία! Γεμάτη ενέργεια αλλά και ηρεμία. Τσεκάρουμε τις φόρμες και την "θα κοιμηθώ σε ένα κουπέ σε λίγο" αμφίεση! Στην θέα των εισιτηρίων, όλες χαιρόμαστε! Είναι γεγονός! Ξεκινάμε για Angouleme!

Τώρα από το Αεροδρόμιο Βενιζέλος, ετοιμαζόμαστε να αλλάξουμε χώρα! Γυρνοβολάμε σαν τα κοτόπουλα και περιμένουμε την αναγγελία της πτήσης! Είμαστε ενθουσιασμένες αλλά και κουρασμένες!

Θα ανεβάζω πληροφορίες τακτικά! Για να ταξιδέψετε μαζί μας! Ειδικά εκείνη η καημένη, που πήζει στο διάβασμα, στο σπίτι και όλες θα θέλαμε να είναι εδώ!

5 comments:

ZlatkoGR said...

Αχ ρε. Αχ ρε. Τη φτώχεια μου μέσα! :-)

Anonymous said...

Τέλεια η περιγραφή, σα να ταξιδεύουμε μαζί σας! Ανυπομονούμε για την επόμενη ανταπόκριση!!!

Anonymous said...

Keep enjoying girls, and also keep us informed... :oP

deadendmind said...

Πείτε μας κι άλλα, πείτε μας κι άλλα! :-)

dragongrrrr said...

Αααααααχ...!