Wednesday, May 2, 2007

Γιάφκα meetup… Μέρος ΙV – Οι guest star bookcrossers!!!

Ακόμα δεν σας ξέρω όσο καλά θα ήθελα ή όσο καλά δεν θα θέλατε! Αλλά μπορώ να γράψω κάτι για τον καθένα χωρίς να πέφτω πολύ έξω!!! Η σειρά είναι αλφαβητική!

anemos
Συμμετοχή 1/4
Μπορεί οι λέξεις και οι φράσεις και οι ενέργειες καμιά φορά να ξεγελάνε, αλλά τα μάτια ποτέ. Είναι ένα παιδί εγκλωβισμένο, μέσα σε έναν ενήλικα… Καταφέραμε και τον παρασύραμε σε ένα γιάφκα και μάλιστα όχι για κανονικό δωδεκάωρο! Μας άφησε άφωνους, με την απίστευτη δράση στην κινηματογραφική παντομίμα! Και μάλιστα εμάς, που βρήκαμε με 2 κινήσεις το «Η πεντάμορφη και το τέρας» ver.1. Οφείλουμε ένα γιγαντιαίο ευχαριστώ, γιατί μας έσωσε από τρελό εξευτελισμό, με τις ταινίες, που διάλεγε η αντίπαλη ομάδα! Θα τον θέλαμε σε κάθε γιάφκα!!!! Παρακαλώ όσοι αισθάνονται το ίδιο, να comment αναλόγως!

deadendmind
Συμμετοχή 2/4
Τι μπορώ να γράψω για το ταίρι μου και να μην φανεί λίγο; Τι λέξεις να χρησιμοποιήσω και να καταφέρω, όλες να τις γδύσω, από κάθε πιθανή αρνητική έννοια; Η demoula έχει πραγματικά, μια μοναδική θέση στην καρδιά μου. Είναι η αιτία, που μπλέχτηκα με το bookcrossing ενεργά. Είναι ο λόγος, που αποφάσισα να διοργανώσω τη πρώτη γιάφκα. Είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση. Είναι εκεί πάντα. Είναι μια γλυκύτατη νεανίδα, με μάτια γεμάτα κατανόηση αλλά και αμφισβήτηση. Το νιώθεις ότι σε εξετάζει πολύ προσεκτικά. Μελετάει τα πάντα εξονυχιστικά και καταγράφει. Χαρακτήρας με εξαιρετική ακεραιότητα! Επίσης κάθε φορά που σηκώνεται να κάνει παντομίμα, γράφει ιστορία! Ότι και να κάνει! Και κυρίως ότι και να μην κάνει! Είναι μοναδικό κάθε meetup στο οποίο συμμετέχει!

dentistartist
Συμμετοχή 3/4
Σε ένα δεν κατάφερε να έρθει και μας έλειψε απίστευτα. Προσπαθούσαμε να τον «έχουμε», επαναλαμβάνοντας άτσαλα ατάκες αλλά τι να πετύχεις έτσι; Ο γιατρός είναι ένας και μοναδικός! Σε εκείνα τα τεράστια μάτια, βλέπεις πάντα 5-6 σκανδαλιές. Ταυτόχρονα αυτές που έκανε, που κάνει και θα κάνει! Και εκείνο το πλατύ χαμόγελο! Υπήρξαν στιγμές, που ήμουν πραγματικά στις «μαύρες» μου. Και χωρίς καν να το προσπαθήσει, τις άσπρισε. Πως μπορεί κάποιος να παραμείνει στεναχωρημένος, δίπλα σε ένα τόσο θετικό και ζωντανό και τρυφερό άνθρωπο; Που μπορεί να κάνει και να πει τα πάντα, μόνο για ένα χαμόγελο; Δεν έχω πολλά να γράψω… Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και να ευχηθώ να μην φανεί μικρό και τιποτένιο.

dragongrrrr
Συμμετοχή 3/4
Τι παιδί! Δεν θα αναφερθώ στο ταλέντο… Θα μου πάρει πολλές html για να το αναλύσω και πάλι άδικη και λίγη θα είμαι! Όποιος θέλει να τη θαυμάσει, μπορεί στο blog της, να δει τι κάνει… Εγώ θέλω εδώ να αναφερθώ, στην dragongrrrr της γιάφκας. Σε εκείνο το παιδί, που λέει με απίστευτη χάρη και φυσικότητα, τις πιο κορυφαίες ατάκες, που έχουν ειπωθεί! Και συνήθως λειτουργεί σαρωτικά. Ξεκινάει με μια και αρχίζουμε να διπλωνόμαστε από τα γέλια. Συνεχίζει άμεσα με τη δεύτερη και εμείς πέφτουμε από καρέκλες και καναπέδες… Απανωτά και απόλυτα φυσικά πετάει την τρίτη συνεχόμενη ατάκα και εμείς παθαίνουμε απανωτά εγκεφαλικά από την έλλειψη οξυγόνου. Όταν όλοι είναι κάτω στο πάτωμα και πλέον δεν αναπνέουν, χαμογελάει. Θα γράψω κάποιες λέξεις κλειδιά και αυτοί που ήταν εκεί θα πάθουν τα ίδια συμπτώματα αμέσως… καρπούζι, σκωτία…

koishii
Συμμετοχή 1/4
Φρέσκια συμμετοχή στη γιάφκα με εξαιρετική ενέργεια και ενθουσιασμό! Μου είναι αδύνατο να τη φανταστώ στεναχωρημένη ή θυμωμένη ή απλά πεσμένη. Απίστευτες αντοχές και δυνάμεις. Και τρελή όρεξη για τη γιάφκα! Αναμένουμε και άλλες επισκέψεις για πιο εμπλουτισμένο σχόλιο!

lola81
Συμμετοχή 3/4
Το πρώτο το έχασε, επειδή κατά τις 12 το βράδυ σκέφτηκε… «Θα το έχουν διαλύσει και εγώ θα την ξυπνήσω την καημένη…». Τραγικό λάθος! Τη μαλώσαμε και ήρθε στα επόμενα. Ακόμα και κρυωμένη και άρρωστη, ήρθε! Καταπληκτική σε παντομίμα και stand-up comedy! Να την αφήνεις εκεί, χωρίς χρόνο, να το παλεύει! Τη λέξη-φράση την έχεις βρει αλλά αναρωτιέσαι, το που θα φτάσει η ευρηματικότητα! Είναι πάντως ένα γλυκό χαμόγελο για κάθε καιρό! Και μια πονηρή φατσούλα για κάθε ατάκα! Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα. Σαν εκείνο το καημένο το κουνουπάκι! Εδώ πρέπει να σταθώ λιγάκι και στον καλό της. Επειδή δεν έχει γίνει ακόμα bookcrosser, δεν θα κάνω εκτενή αναφορά αλλά θέλω διακαώς να γράψω: «Ρε παιδιά όταν τελειώσουμε, θέλω να σας πω κάτι…». Να μας ξανά έρθετε κ. Καλέ! Πάτε γάντι με τη γιάφκα αμφότεροι!

MikriLoulou (1/4), Monte-Cristo (2/4), Panigirtzou (1/4)
Καλά αυτοί δεν μετράνε! Τους ξέρω από πολύ παλιά και πάρα πολύ! Ότι και να γράψω θα είναι τελείως υποκειμενικό… Απλά δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω, που αντί να μου σπάσουν το κεφάλι με το πρήξιμο για το bookcrossing, έγιναν και μέλη και το παλεύουν να είναι και ενεργά όσο μπορούν! Τους αξίζουν πολλά μπράβο!

nietzsche
Συμμετοχή 1/4
Θα μείνει για πάντα στην ιστορία, η φατσούλα όταν ακούει τη λέξη ψαλίδα! Θα χαμογελάμε σε κάθε post-it, επειδή θα σκεφτόμαστε τις απίθανες ερωτήσεις του. Και εκείνο το άπαιχτο post-it πάνω στην lola81! Μα τι σκατά ήταν; Θέλαμε πολύ να έρθουμε στη συναυλία αλλά μετά από ένα 24ωρο γιάφκα, ήταν αδύνατο. Μάθαμε ότι ήσασταν τέλειοι και αρέσατε πολύ και νιώσαμε πολύ περήφανοι! Καλή συνέχεια και μια υπόσχεση! Θα έρθουμε σε οποιαδήποτε επόμενη!

Silver-Greece
Συμμετοχή 1/4
Καταφέραμε κάποια στιγμή και συντονιστήκαμε! Δεν τα κατάφερε να κλείσει δωδεκάωρο αλλά επιφυλάσσεται για το μέλλον! Ένα πολύ γλυκό χαμόγελο και μια ήρεμη δύναμη! Ελπίζουμε να τη βλέπουμε σε όλα τα επόμενα γιάφκα meetup. Παράλειψη μου το special sightseeing tour, στο σπίτι μου. Χρωστάω ένα την επόμενη φορά!


6 comments:

ZlatkoGR said...

Παρακαλώ, μπορούμε να έχουμε περισσότερο anemo στα επόμενα; Pleeeease?

alex said...

nomizo oti exis ta kalitera apo olous mas.pio triferi psixi den iparxi sto bookcrossing:)

mafaldaQ said...

@ zlatkoGr
Έτσι! Αυτό είναι το νόημα! Ευχαριστώ για το ξεκίνημα του ανοιχτού καλέσματος!

@dentistatist
Καλέ τι υπερβολές είναι αυτές! Θα μου μείνει μόνιμο το κοκκινίσμα! Πάντως ευχαριστώ και να προσθέσω, ότι η ψυχή μας είναι ο καθρέφτης του περιβάλλοντός μας!

deadendmind said...

Έχω πολλά να πω κι εγώ για σένα Μαφαλντούλα, μόνο καλά! Μου φαίνεται θα ανοίξω πάλι blog και θα γράφω πόσο απίθανη είσαι!
Και μην κοκκινίσεις! :-)

Κι ευχαριστώ που με άφησες να παίξω με την πένα καλλιγραφίας σου!

Σ'αγαπάω πολύ πολύ!

dragongrrrr said...

Ma, kala, ti paidi eimai egw! :P Kai, an kai den exeis Ferrero Rocher, sinexizw na erxomai! :D

filoumpeeees!

Anonymous said...

Keep up the good work.