Tuesday, October 21, 2008

Σχεδόν έτοιμη...

Δυστυχώς, δεν υπήρχε αρκετός χρόνος, για μερικές εικόνες ακόμα, και αυτές, δεν «στήθηκαν» όπως τις φαντάστηκα ακριβώς… Αλλά η οδηγία του Δάσκαλου ήταν: όχι σκηνοθεσία, όχι στυλιζάρισμα και πολύ αυθορμητισμός. Οπότε, πιστεύω, ότι είμαι κάπου στη μέση των ζητούμενων και περιμένω με αγωνία να δω τις αντιδράσεις του Δασκάλου αλλά και των συμμαθητών μου!











Και το project…
αυτοπορτρέτο, σαν να είσαστε το αντίθετό σας φύλο…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν με την εμπειρία τους, στις ιδέες και την βοηθό μου, για το στήσιμο των εικόνων!

11 comments:

ZlatkoGR said...

Δε'ν'κακές! Ειδικά η δεύτερα είναι πολύ καλή! Μπράβο!

mafaldaQ said...

:)! Ευχαριστώ αν και τρομάζω στο τι θα μας ζητήσει σήμερα... ξέρεις... πάλι στην μπλε βότκα, θα πνίξω το σοκ μου :)!

Anonymous said...

Εμένα πάλι μου αρέσουν όλες με σειρά προτίμησης από την 1η έως την τελευταία (με την τελευταία να είναι η καλύτερη).

efou said...

Πλάκα έχουν, σας φαντάζομαι έτσι που μου περιέγραψες χτες για την τελευταία φώτο, λολ! Εμένα πάλι μου αρέσουν πιο πολύ η πρώτη και η τελευταία! πάντως το κόνσεπτ πιστεύω ότι το πέτυχες πολύ καλά! Keep up!

e. said...

Τι παράξενο project...
Σε όποιο φύλο, δεν παύεις να είσαι ο εαυτός σου. Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα να εφεύρω "ενσταντανέ"...
Κι εμένα οι δυο τελευταίες μου αρέσουν περισσότερο.
Καλή επιτυχία και στο επόμενο.

mafaldaQ said...

@ porcupine: δεν είναι πολύ κολακευτικές, για τις αντρικές συνήθειες αλλά έψαχνα εικόνες κοινές, που αποδίδονται συνήθως στους άντρες... ευχαριστώ πάντως. Είχα μια αγωνία για την τελευταία αλλά χάρηκα που άρεσε!

@ efou: Κόπηκαν οι φωτογραφίες του ύπνου και του "κρεβατιού", γιατί ότι και να κάναμε, το σώμα φαινόταν γυναικείο... και κάναμε πολλά :)

bunnysuicides said...

καραlol ρε κορούλι, πολύ ωραίες!
η πρ΄ωτη κ η δεύτερη μου άρεσαν περισσότερο. να δούμε τη συνέχεια..!

mafaldaQ said...

@ e.: Που και να δείτε τι project πήραμε σήμερα! Πάντως πολλοί έφεραν εικόνες και οι προσεγγίσεις ήταν πολύ διαφορετικές και πολύ ενδιαφέρουσες!

@ Κούνελος: Αχ τι έχεις να τραβήξεις... Κοίτα αυτό το τετράμηνο να είσαι χαλαρός και γαμάτος... Έρχονται τρελές αποστολές και φωτογραφίσεις σε δύσκολες συνθήκες....

Πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν πάντως!

Clown said...

Buenisimas!! :)

Unknown said...

Μα!!!
Το πορτρέτο λείπει!

mafaldaQ said...

@ clown: gracias

@ darthiir: Ναι πράγματι... Είναι λίγο διαπραγματεύσιμος ο όρος... Ειδικά για το αυτοπορτρέτο και ειδικά στα δεδομένα του κινήματος, που συζητάμε. Και η σκιά του φωτογράφου στο κάδρο ή μια αντανάκλασή του, θεωρείται αυτοπορτρέτο. Το προσπάθησα να υπάρχει αλλά έδινε το στίγμα του φύλου. Ήθελα η εικόνα συνειρμικά να θυμίζει αντρική συνήθεια!